Futbol sala

L'Sporting de Portugal, primer repte del camí

El sorteig de la final a quatre de la UEFA Futsal Cup va designar que l'Sporting de Portugal fos el rival del Barça Alusport en les semifinals, que avui inauguren la competició al pavelló Barris Nord de Lleida. Una estrena que ha despertat gran expectació i que avança unes grades plenes d'aficionats disposats a donar suport al conjunt que dirigeix Marc Carmona. L'ambient ha d'ajudar a fer front a un rival que accepta el seu paper de víctima, a pesar de ser el vigent subcampió del trofeu. “Tenen experiències i molt bons conceptes del joc”, va advertir Carmona, afegint més dades de l'equip portuguès: “Té dos jugadors que han militat en la lliga espanyola, el porter João Benedito i Leitão, per tant, espero un rival difícil, que no té res a veure amb el de les fases anteriors.” Uns afalacs recíprocs, ja que el tècnic de l'Sporting, Orlando Duarte, va assenyalar que el Barça té potencial per ser “el dominador del futbol sala europeu els propers anys”. Ahir, la plantilla blaugrana al complet es va exercitar al Barris Nord, un fet que permet avançar que Carmona disposarà avui de tots els efectius.

El duel estarà precedit per l'altra semifinal entre el Dinamo de Moscou i el Marca italià. Els pronòstics assenyalen el conjunt rus, que surt com a principal candidat a qüestionar el paper de favorit assumit pels blaugrana.

Marca - Dinamo Moscou
18.30 h
Barça - Sporting
21.00 h (E3 i Eurosport)
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)