Hoquei sobre herba

No es pot dir tot

Hoquei sobre herba. Àlex Fàbregas diu: “Jugo amb Espanya perquè és amb qui em toca fer-ho” i ha de tancar el seu compte a Twitter

Àlex Fàbregas, un dels 16 jugadors catalans de la selecció espanyola present a Londres –n'hi ha 18–, s'ha vist obligat a clausurar el seu compte de Twitter després dels comentaris i insults rebuts per manifestar el seu sentiment català i la seva obligació d'haver de jugar defensant la delegació espanyola.

“Jugo amb Espanya perquè és amb qui em toca jugar, no tinc cap altra opció. El meu sentiment és català. No sento el mateix escoltant l'himne espanyol que Els segadors.” Les declaracions de Fàbregas, en una entrevista al diari Ara, van ser publicades el 31 de juliol, però no va ser fins dissabte passat, quan Marca se'n va fer ressò, que el jugador va començar a rebre de valent per part dels nacionalistes espanyols més radicals. A les xarxes socials, i també en diversos mitjans de comunicació.

Àlex Fàbregas, jugador del RC Polo, no va tenir cap dubte a l'hora d'afirmar que la medalla seria segura en cas que Catalunya tingués selecció pròpia d'hoquei herba i pogués competir internacionalment –“tindria resultats iguals o millors que no pas ara [té Espanya]”–, també reflexionava al voltant del sentiment que percep quan és al camp amb la samarreta de la selecció espanyola. “Gaudeixo per mi, pel companys i per la gent que em ve a veure. En cap moment jugo pensant que ho faig per Espanya.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)