Voleibol

La reacció brasilera val l'or

Voleibol. Les sud-americanes van refer-se d'un mal inici per imposar-se als Estats Units en la final i revalidar el títol olímpic

ESTATS UNITS1


BRASIL3


El poder de reacció que ha protagonitzat la selecció brasilera femenina de voleibol per compensar la irregularitat mostrada durant el torneig olímpic va culminar ahir en la final contra els Estats Units.

Després d'un primer set desastrós resolt a favor de les nord-americanes per un inapel·lable 11-25 –el pitjor set encaixat per les sud-americanes en uns Jocs–, les brasileres van trobar totes les respostes als seus problemes per tal de fer capgirar el marcador. La clara millora defensiva a l'hora de superar el bloqueig del rival els va permetre apuntar-se les tres mànegues següents i així revalidar l'or de fa quatre anys a Pequín

BRASIL: Fabiana (14), Dani Lins (2), Thaísa (7), Jaqueline (18), Sheilla (15), Fernanda Garay (12) i Fabi (lliure) –equip inicial–; Adenízia, Paula Pequeno, Fernandinha (1), Tandara (1) i Natalia. ESTATS UNITS: Berg (2), Larson, Harmotto (4), Tom (14), Akinradewo (11), Hooker (14) i Davis (lliure) –equip inicial–; Hodge (6), Scott-Arruda (1), Haneef-Park (1). SETS: 11-25, 25-17, 25-20 i 25-17.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)