Voleibol

Rússia, un gegant

Voleibol. El gegant Muserski (2m18) lidera una formidable remuntada del partit dels russos contra el Brasil a la final (3-2)

Rússia va deixar ahir la generació daurada del voleibol al Brasil (que ja va ser subcampiona a Pequín) sense l'enyorada medalla d'or en una espectacular final en què els campions van remuntar dos sets en contra (3-2). Els russos es van penjar el seu primer or olímpic des de la desaparició de la Unió Soviètica, que va ser campiona el 1964, el 1968 i el 1980.

El principal referent de l'equip rus va ser el seu gegant Muserski (2m18), que va ser l'autor de 31 punts i que es va confirmar com el jugador més determinant del voleibol mundial.

Després dels dos primers sets, en què els brasilers van fer un joc de fantasia, es van veure completament sobrepassats quan Muserski i l'altre rematador de l'equip, Mikhailov, van començar a bombardejar-los sense clemència. El set decisiu va acabar 15-9 a favor dels russos.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)