Rugbi

La Santboiana SEAT encaixa un dur correctiu

Rugbi. Va claudicar a Valladolid contra el segon classificat en un partit gens equilibrat en què es va hipotecar en la primera part (34-0)

VRAC46


SANTBOIANA14


La Santboiana SEAT va encaixar ahir a Valladolid contra el segon classificat, el VRAC Quesos Entrepinares, un dur correctiu (46-14). La tercera derrota del curs i segona consecutiva després de perdre contra el Gernika, va arribar en un partit en què els catalans van ser molt inferiors. El resultat en arribar al descans (34-0) reflecteix el que s'estava veient al terreny de joc. L'equip de Valladolid es va situar amb un 46-0 en la segona part, però el conjunt de Lewis Williams ho va aprofitar per maquillar una mica el resultat en els últims cinc minuts amb els assajos d'Adam Canning i Nil Baró.

VRAC: Blanco, Barnes, Ovejero, Molina, Abril, Merino, Newton, Gavidi, Sevillano, Fernández, S. Fernández, Griffiths, Ortega, Álvarez, Gutiérrez –equip inicial–; Estrada, Lora, Avente, Á. de la Calle, F. de la Calle, M. Merino i Villamar. SANTBOIANA SEAT: Balsalobre, Phipps, Amirani, Lyons, Serex, Kirikiri, Sanz, Tauli, Aubanell, Canning, Palau de León, Puig Delgado, Baker, Baró i Garcia –inicial–; M. Puigbert, Chichua i González. MARCADOR: 7-0 (1'). 9-0 (7') 17-0 (13') 20-0 (23'). 27-0 (28') 34-0 (41') 39-0 (43'). 46-0 (64'). 46-7 (80'). 46-14 (83'). ÀRBITRE: Itziar Díaz. Groga a Newton, del VRAC, i a Baker (Santboiana).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)