Rugbi

Una segona part demolidora

Rugbi. La Santboiana Seat comença la segona volta de la lliga amb una convincent victòria contra el Cisneros que es va forjar en els primers minuts del segon temps

CISNEROS17

La UE Santboiana Seat va començar ahir la segona volta amb una victòria incontestable contra el Cisneros. L'ala francès Lauret Romuald es va erigir en el protagonista del partit anotant tres de les sis marques dels catalans, que van sumar també el punt de bonificació ofensiva. L'equip encara té un partit pendent de la primera volta, a Vigo, que el podria situar en el tercer lloc de la taula.

En la primera part els dos equips es van contagiar de la fredor ambiental i les errades van ser constants per les dues bandes, com ho demostra l'esquifit resultat (10-10). La Santboiana va intentar obrir el joc a les bandes, però ho va fer sense precisió.

En la segona tot va canviar. En vuit minuts, del 51 al 59, els locals, amb Romuald desfermat, van sentenciar el partit (27-10) sense miraments. Després encara arribarien més marques gràcies a Palau i Josep Puigbert.

SANTBOIANA SEAT: Balsalobre, Ferron, Chichua, Lyons, McKellar, Kirikiri, Sanz, Afa Tauli, Marc Puigbert, Marcos Puig, Romuald, González, Palau i Garcia. També van jugar Baró, Khalid, Godoy, Serex, Josep Puigbert i Blasco. COMPLUTENSE CISNEROS: Fernández, Hayali, Espinós, Matt, González, Del Valle, Simón, Noriega, Nogales, Hernández, De Castro, Navarro, Ayala, Soriano i Trápaga. ÀRBITRE: Montoya.