Hoquei sobre herba

L'Atlètic perd (1-2) i queda fora d'Europa

Hoquei sobre herba. L'Amsterdam, l'amfitrió del KO16, el va superar amb dos penals

L'Atlètic de Terrassa va quedar eliminat de l'Euro Hockey League en perdre per un mínim 1-2 contra l'Amsterdam, l'amfitrió del KO16. El conjunt holandès es va avançar en el minut 9 de partit gràcies a un penal i l'equip egarenc va haver de jugar a remolc. Abans del descans, Freixa va aconseguir el gol de l'empat. En la segona meitat els dos conjunts van tenir ocasions i, finalment, va acabar decidint l'encert de Taekama en un penal quan faltava poc per al final.