Hoquei sobre herba

Passió catalana de Maccari

Hoquei sobre herba. L'exjugadora de l'Atlètic Terrassa explica la seva dèria per Catalunya a la revista argentina ‘Hockey RD'

La revista argentina Hockey RD dedica, en el número d'abril, una entrevista de vuit planes a Sofia Maccari, l'exjugadora del Club Atlètic Terrassa que es va fer famosa l'estiu passat, quan va recollir una estelada del públic amb la qual va celebrar la medalla de plata de la selecció argentina en els Jocs Olímpics de Londres.

Maccari, que va viure vuit anys a Catalunya, explica com es va adonar que la catalana era “una altra cultura, una altra ideologia, una altra llengua” que ella ni tan sols coneixia abans de la seva arribada. També comenta com és que va decidir agafar l'estelada en la final olímpica i descriu el procés sobiranista començat a Catalunya a partit de l'última Diada.

“Via Twitter intento donar-los suport d'alguna manera. No puc aportar realment gaire perquè ho aconsegueixin [la independència], però penso que Catalunya em va donar molt, igual que la seva gent, i que són petits detalls els que un pot aportar”, explica.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)