Hoquei sobre herba

Els nois golegen i les noies perden en l'inici de l'europeu

Hoquei sobre herba. La selecció espanyola masculina va derrotar (6-1) la República Txeca

La selecció espanyola masculina i la femenina, amb majoria de jugadors catalans, van tenir un inici diferent en el campionat d'Europa que es va iniciar ahir a la localitat belga de Boom. Els nois van golejar per 6-1 la República Txeca i les noies van caure derrotades (3-0) contra Anglaterra.

La victòria de la selecció espanyola masculina va quedar encarrilada en els primers minuts amb gols de Miquel Delás i Edu Tubau. El momentani 2-1 dels txecs no va inquietar Espanya, i Pau Quemada, Roc Oliva, un altre cop Edu Tubau i Àlex Casasayas van arrodonir la golejada.

En noies, l'efectivitat del conjunt anglès en les jugades de penal –dos de tres en els primers 18 minuts–, va sentenciar la derrota de la selecció espanyola femenina. La millora en atac en la segona meitat no va ser suficient i van acabar perdent.