Més esport

Xavi Padrós i Àngela Castelló guanyen Sa Guilla

Curses de muntanya. Sa Gallina i Es Pollastre completen avui Terra d'Indiketes

La quinzena edició de Terra d'Indiketes va arrencar ahir al matí amb les modalitats de cursa de muntanya (Sa Guilla) i escalada en bloc (Es Lluert), que havien completat totes les places disponibles –300 i 50, que juntament amb les 600 de la BTT d'avui freguen un any més el miller de participants.

La cinquena cursa de muntanya de Sa Guilla es va disputar sobre un recorregut de 22 quilòmetres, gairebé idèntic al de l'any anterior amb pistes, corriols i fonts i tot un tram en què els participants havien de grimpar (Carcaixells). Xavi Padrós es va poder escapar del grup capdavanter i va arribar al punt de partida després d'1h50:51. Els Matxacuca Òscar Carrasco i Diego Arroyo van completar el podi. En la categoria femenina, Àngela Castelló (AE EKKE) va ser la més ràpida, i Anna Macià (CA Torelló) i Alba Segura (Matxacuca), segona i tercera.

Candidats a l'Indiketa de Ferro

el 9

Xavi Padrós (Blue Motors) i Òscar Carrasco (Matxacuca), primer i segon ahir, participen avui en la prova de BTT Es Pollastre i es presenta un duel entre tots dos per assolir el guardó honorífic de l'Indiketa de Ferro, que reconeix l'esportista més complet del cap de setmana poliesportiu de Santa Cristina d'Aro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)