Ciclisme

Freixer guanya la cursa d'Es Pollastre

Ciclisme. El corredor de Bicis Esteve, que ja havia guanyat el 2009, va ser el dominador absolut de l'última prova de Terra d'Indiketes

Francesc Freixer (Bicis Esteve) va ser el dominador absolut de l'11a edició la Marxa BTT d'Es Pollastre i que servia per tancar el terra d'Indiketes. Freixer, que ja havia guanyat la prova el 2009, va escapar-se des de l'inici i va fer els 44 quilòmetres del recorregut, que cada any canvia i que es manté en secret fins la sortida, en poc més de 2 hores. Al cap de deu minuts van arribar Ramon Asleyas (Bike Area Llagostera) i Marc Frou (Bicis Esteve), segon i tercer després de disputar-se el lloc a l'esprint. Silvia Roura (Chain Reaction), Cristina Hernández (Matxacuca) i Maria Casanova (Bicis Esteve) van ser les tres primeres noies.

L'Indiketa de Ferro i Es Pollet

el 9

Els 450 ciclistes que estaven a la sortida de Santa Cristina no només van fer la cursa d'Es Pollastre, que va servir també per proclamar el guanyador de Sa Gallina (la cursa a peu de dissabte) Xavi Padrós com l'Indiketa de Ferro. També hi havia els corredors que feien Sa Gallina (22km) i Es Pollet (cursa infantil).