Més esport

Llorenç torna a marcar i Espanya és a semifinals

Futbol platja. El torrenc va fer un dels dos gols contra el Salvador (2-1) en el mundial de Tahití. El rival del conjunt d'Alonso serà el Brasil

El jugador de Torredembarra Llorenç Gómez va tornar a ser decisiu amb la selecció espanyola de futbol platja en el mundial de Tahití. El català va marcar contra el Salvador (2-1) un dels dos gols que van servir per segellar el pas del conjunt que prepara Joaquín Alonso a les semifinals. El rival d'Espanya serà el Brasil, la màxima potència en aquest esport. La canarinha, però, va haver de remuntar contra el Japó (4-3).

Llorenç, com se'l coneix futbolísticament, va marcar amb un cop de cap en el minut 7, però els sud-americans van empatar mitjançant un gol de penal de Walter Torres (23'). El gol de xilena d'Antonio (33') va certificar el triomf d'Espanya. L'altra semifinal la jugaran Tahití, que va superar per un contundent 6-1 l'Argentina a l'arena del To'ata Stadium, i Rússia, que va derrotar l'Iran per 6-5.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)