Tennis

L'epíleg d'Hernández

Tennis. El montgatí, retirat el 2011 per lesió, ha despenjat la raqueta aprofitant el rànquing protegit perquè es volia treure el mal regust i dimarts a Cambodja va tornar a guanyar un partit

El tennista maresmenc de 35 anys Òscar Hernández, retirat el juliol del 2011 fastiguejat per les lesions després de tretze anys de professional, ha tornat per afegir un epíleg a la seva carrera. Volia treure's el mal regust que li va deixar plegar sense jugar després que una operació d'hèrnia discal se li compliqués i va recuperar el pols de la competició al setembre en la copa Sevilla, un challenger. Va aprofitar el rànquing protegit que atorga l'ATP en cas de lesió (222è) i que li caducava enguany i va entrar en el quadre, en el qual va cedir en el primer partit. De fet, el català havia intentat abans jugar la prèvia de Roland Garros, però no el van admetre per qüestions burocràtiques. Dimarts, en un Futures de Cambodja, va derrotar el desconegut Katsushi Fukuda per 7-6 (6) i 6-3 i va tornar a assaborir una victòria. Ahir va superar el britànic Harry Meehan en tres sets i ja és a quarts de final. El montgatí, que va jugar el seu darrer partit ATP el setembre del 2010, va arribar a ser el 48è del món el 2007, any en què va guanyar el títol de dobles de Viña del Mar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)