Més esport

L'Ardenya, un referent

Curses de muntanya. La quarta edició de la Marató de l'Ardenya, amb quatre distàncies, va superar els 1.000 participants

Superar els 1.000 participants en una cursa de muntanya no és fàcil. I menys encara si es fa al mes de desembre i enmig d'un cap de setmana llarg. La Marató de l'Ardenya ho va fer per primer cop en la quarta edició i es va confirmar, dissabte, com una prova de referència en el calendari amb quatre distàncies diferents que permetien adaptar el nivell d'exigència al nivell dels participants: des de la marxa popular, no competitiva i de 10 quilòmetres (amb més de 200 participants) fins a les distàncies de mitja marató (461), marató (247) i marató i mitja (103).

Jordi Camprubí (2x2 Santpedor) va ser el gran triomfador de la jornada, gràcies a la seva victòria en la cursa de 63 quilòmetres; que va completar en 6h40:58, amb 25 minuts de marge respecte al segon. Marta Prat (Lafuma Team Collbaix), amb 8h15:29 va guanyar en noies. Josep Maria Pijuan (Borges Trail-AAEET) amb 3h48:26 i Laia Diez (4h42:21) van guanyar la marató i en la mitja, la més multitudinària, Toti Bes (Nabes Team) i Alba Segura (Matxacuca van ser els guanyadors amb unes marques de 1h34:25 i 2h03:39.

L'organització de la prova va col·laborar amb La Marató de TV3: cada inscrit hi destinava un euro.

63
Km
són els de la cursa més llarga. El més ràpid dels 100 atletes va fer 6h40:58.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)