Voleibol

Per un lloc en la semifinal

Voleibol. El CVB Barça disputa els quarts de final de la copa femenina contra el Menorca en un partit que es preveu molt anivellat

El CVB Barça s'enfronta aquesta tarda amb el Valeriano Allés Mallorca, en el primer partit de quarts de final de la copa femenina que es disputa a Logronyo. El conjunt blaugrana és el tercer classificat de la superlliga, i el balear ocupa actualment la vuitena posició. L'enfrontament, però, es preveu molt anivellat a causa del gran potencial ofensiu que tenen els dos conjunts. En la lliga es van enfrontar precisament aquest cap de setmana passat, i la victòria va ser per al Menorca per 2-3 després de més de dues hores de joc i de moltes alternatives. El guanyador es classificarà per a la semifinal, on ja l'està esperant el GH Leadernet navarrès, que s'hi va classificar directament sent el segon de la superlliga al final de la primera volta. El gran favorit al títol és l'Embalajes Blanco Murillo, que també és l'organitzador. L'actual campió, l'Haro Rioja, no podrà defensar el títol, ja que no s'hi va classificar perquè no va ocupar una de les sis primeres posicions al final de la primera volta.

Els quarts de final
CVB Barça - Valeriano Allés Menorca (1)
avui 17.30 h
Ibsa Gran Canària - Feel Alcobendas (2)
avui 20.00 h
Les semifinals
Embalajes Blanco Murillo - guanyador 2
demà 17.30 h
GH Leadernet - guanyador 1
demà 20.00 h
La Final
Diumenge 12.00 h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)