Hoquei sobre herba

El Polo, l'Atlètic i l'Egara, a les semifinals

Hoquei sobre herba. L'equip barceloní, defensor del títol, va ser el que més va suar per superar el seu rival, el Club de Campo (4-2)

Els tres millors equips catalans d'hoquei sobre herba, l'Atlètic, l'Egara i el Polo, jugaran avui a Madrid les semifinals de la copa d'hoquei sobre herba després de superar l'obstacle dels quarts de final en la jornada d'ahir. El Polo, defensor del títol, era el que tenia el rival més complicat, ja que havia de jugar contra el Club de Campo, l'equip local. Els barcelonins, amb tot, es van mostrar superiors i, després d'arribar al descans amb avantatge (1-0), van mantenir el control del ritme durant tot el partit.

El rival del Polo en la semifinal d'avui (17 h) serà el Taburiente, que va segellar la classificació en la tanda de penals contra el Complutense (3-2) després que el partit acabés 1-1. Va ser la sorpresa de la jornada. L'Atlètic Terrassa i l'Egara, per la seva banda, reviuran el tradicional derbi (15 h) després de vèncer, respectivament, el Júnior de Sant Cugat (5-2) i l'Atlético San Sebastián (6-1). El duel es preveu incert, ja que els dos equips arriben en un estat de forma similar.

El Polo i l'Atlètic femení, també

En la copa femenina, el Polo i l'Atlètic també continuen vius. Els barcelonins van derrotar el Taburiente (2-0), en un avanç de la semifinal masculina d'avui, i es jugarà l'accés a la final contra el Club de Campo (11 h). L'Atlètic, per la seva banda, va derrotar la Real Sociedad (3-0) i jugarà contra la RS Tenis (13 h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)