Hoquei sobre herba

L'Atlètic sorprèn l'Egara i desafiarà el campió, el Polo

Hoquei sobre herba. Els dos equips repetiran la final de la copa del Rei de l'edició anterior, que es va resoldre a favor de l'equip de la Diagonal

L'Atlètic Terrassa es batrà amb el Polo en la final de la copa a les instal·lacions del Club de Campo de Madrid avui (13 h). Els grocs, amb un bloc renovat, van derrotar l'Egara en els shoot-outs (6-5), mentre que els de la Diagonal van haver de patir menys contra el Taburiente (3-0) per embutxacar-se el bitllet per al partit decisiu de la competició del KO, encara que no van veure la llum fins a la segona meitat.

Els grocs es van avançar ben aviat mitjançant Albert Beltran, i van conservar el mínim avantatge fins ben entrada la segona meitat. Però quan faltaven sis minuts per a la conclusió del matx, els ratllats van empatar (1-1) i van forçar el shoot-outs. Es van haver de necessitar set tandes per conèixer el nom del primer finalista de la tarda.

El Polo, vigent campió, no va encarrilar l'accés a la final fins a la segona meitat després de no passar de l'empat a zero en els primers 35 minuts. El descans va afavorir els barcelonins, liderats per un efectiu Roger Padrós, que va avançar el seu equip amb un cop de càstig (52') i va sentenciar a les acaballes (3-0). Poc abans, Borja Llorens havia signat el segon gol del Polo.

Avui, l'Atlètic tindrà l'oportunitat de celebrar la dissetena copa i desempatar amb l'Egara en el palmarès, encara que primer haurà de vèncer el dominador de la competició, el Polo (26 títols).

Atlètic-Polo, final de consolació

En categoria femenina, els equips catalans no podran canviar la inèrcia de les últimes temporades en el palmarès de la copa. En les últimes sis edicions no hi ha hagut cap campió del país, el darrer va ser el CD Terrassa, i enguany tampoc. Ahir, els dos representants en les semifinals, l'Atlètic i el Polo van perdre els compromisos contra la Real Sociedad i el Club de Campo, respectivament. Les terrassenques es van veure dominades per les basques en el terreny de joc i en el resultat en el primer temps (2-0) i després de la represa no van poder respondre. El Polo va plantar cara a les amfitriones (1-1), però va perdre als shoot-outs (2-3). Avui, els dos equips protagonitzaran la final de consolació.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)