Ciclisme

“Aquest triomf marca, hi ha els millors”

Joaquim Rodríguez Ciclista del Katuixa

Purito no va amagar el somriure des que es va veure guanyador. No s'amaga mai en cap batalla i la d'ahir era molt especial. “Aquí hi ha el millor del millor i guanyar aquí és una d'aquestes curses que marquen”, va exclamar. A més, va admetre que havia estat una jornada especialment dura: “Baixant de la Molina feia molt fred. semblava el pol Nord. M'he hagut de posar tota la roba que tenia. Sort que no ha caigut ni una gota; si no, hauria estat dramàtic. Respecte de l'etapa d'avui, va explicar que també li va bé, i “el millor és que puc jugar a la defensiva”. Amb vista a les possibilitats en la general, va comentar que “cinc segons no són res, però potser em poden donar la victòria al final. Vallter 2000 és més dur, però el final s'assembla al d'avui, amb una rampa més dura i un fals pla”.

Els rivals es van haver de limitar a acceptar la realitat. Quintana va reconèixer que li havia estat “impossible seguir la roda de Purito”. Mentre que Contador hi va afegir que el vallesà té una “explosivitat increïble”. Tot i això, tots dos anuncien que avui plantaran cara. “Espero que demà sigui un bon dia per a mi, a veure fins a on em porten els bons records de la victòria de l'any passat a Vallter 2000”, va afirmar el colombià. “Espero tenir les cames en millor forma a Vallter, que és més llarg i més dur”, va dir el madrileny. Finalment, Froome es va mostrar content per les sensacions: “Encara que tinc molta feina a fer.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)