Hoquei sobre herba

Injecció de moral per al Polo abans dels vuitens de l'EHL

Hoquei sobre herba. Els de la Diagonal es van proclamar campions de la fase regular

El RC Polo afronta aquesta setmana una de les cites més importants del curs: el KO16 de l'EHL, els vuitens de final de la màxima competició continental, a Eindhoven. L'equip de la Diagonal es jugarà l'accés als quarts contra el Reading anglès dijous (11.30 h). Els catalans es desplaçaran a terres holandeses carregats de confiança després d'haver-se proclamat campió de la divisió d'honor masculina, aquest cap de setmana, en derrotar l'Egara a domicili (0-2) quan encara falta una jornada per al final. A més, el primer lloc els garanteix la participació en la propera edició de l'EHL. El Polo no ha perdut cap partit al llarg del campionat i tan sols ha cedit tres empats.

Ara mateix, l'atenció se centra en veure si l'Egara mantindrà la segona posició o si l'Atlètic Terrassa serà capaç de superar-lo i en saber qui completarà la nòmina de participants a la final a quatre (3 i 4 de maig): la Complutense o el Club de Campo. La resolució, diumenge 27.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)