Ciclisme

Victòria i general per a Umbert Almenara

Ciclisme. La tercera prova de l'Open Tàctic de BTT de Sant Joan les Fonts va registrar més de tres-cents participants tot i el mal temps que havia fet

Un pernil. És el premi que es va endur Umbert Almenara (Bicisi Esteve) pel triomf en la tercera prova de l'Open Tàctic Sant Joan les Fonts Vives Forever. Incontestable. El corredor de Vulpellac venia de fer la Volcat, de tres etapes, en la qual va acabar en setè lloc. Però no va tenir cap oposició per ser el més ràpid a completar els 32 quilòmetres de la volta llarga amb el coll de la Barcadura i la vall del Bac com a màximes dificultats i, a més, pujar fins al primer lloc de la classificació general de l'Open. Darrere Almenara van entrar els vencedors de les altres dues categories: Josep Duran (Megamo) va ser segon i el millor en la categoria júnior, i Roberto Bou (Tomàs Domingo), tercer i vencedor en sub-23.

Més de tres-cents ciclistes van acudir a la cita tot i el mal temps que havia afectat la zona en les hores prèvies a la cursa. I si bé ahir al matí no va ploure, sí que el recorregut va ser encara més exigent a causa dels efectes de l'aigua.

En la volta curta, de 20 quilòmetres, Jofre Cullell (Megamo) també es va mostrar molt superior, i Rubèn González (Medina) i Erik Martorell (Morenito), també cadets, van completar el podi. Ariadna Trias (Sopela-Ugeraca) va ser la guanyadora en la categoria femenina.

Àlex Martin (Premià de Dalt) va guanyar la cursa infantil, de 10 quilòmetres. Manel Corralero (Blanes) i Pau Miquel (Bicisprint) van ser segon i tercer, i la primera noia va ser Ivette Espinar (Artsport).

Un centenar de nens i nenes van participar en les curses de promoció, en circuits fàcils i divertits per a la iniciació de la BTT. El regidor Carles Villanueva va presidir l'entrega de premis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)