Hoquei sobre herba

El desenllaç de la lliga tindrà herois ratllats o barcelonins

Hoquei sobre herba. L'Egara va superar ahir (3-2) el seu etern rival, l'Atlètic, amb un gol en el darrer minut de partit i el Polo va fer bons els pronòstics eliminant la Complutense (3-1)

Ahir, l'hoquei sobre herba va ser agraït amb un club de Terrassa, però es va acarnissar molt amb l'altre, com passa quan un equip marca en el darrer instant de partit i deixa l'altre fora de la lluita pel títol. L'Egara va assolir ahir el pas a la final del play-off de lliga de la manera més èpica possible, eliminant l'etern rival –l'Atlètic Terrassa– amb una diana de Vicenç Ruiz en l'última jugada del partit. I van suar per fer-ho, perquè tot just començar el matx ja van rebre la primera galleda d'aigua freda amb un gol d'Ignasi Guerrero. L'Egara buscava l'empat amb insistència, però va ser l'Atlètic el que va tornar a veure porteria després d'un penal que va transformar Jan Malgosa. Es posaven molt a favor les coses per al conjunt de Roger Pallarols, que ja ensumava la final. Però, l'Egara, empès pel seu públic, que no va cessar en l'animació, va retallar distàncies abans del descans. La brega i la lluita dels ratllats no va baixar de nivell en el segon temps, i els de Patricio Kennan van empatar amb un gol de Claudi Quera. L'Atlètic ho va tenir a les mans amb un penal, però l'Egara el va defensar bé i, al contraatac, Vicenç Ruiz va fer el 3-2 de la victòria.

El Polo, sense problemes

Abans del derbi egarenc, el Polo ja havia fet la seva feina sense concessions. Els homes de Carlos García Cuenca només van patir quan De Frutos va fer el 2-1, però Xavi Lleonart va certificar el triomf amb el tercer gol barceloní. Borja Casanovas i Roger Padrós van fer les dues primeres dianes d'un Polo que avui (12.30 h) té l'oportunitat de tornar a guanyar la lliga per segon curs seguit.

CLOENDA

La final de la lliga cita l'èpica ratllada de l'Egara i la fermesa del Polo
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)