Hoquei sobre herba

El Polo es banya en or el dia de l'adéu d'Àlex Fàbregas

Hoquei sobre herba. Els barcelonins revaliden el títol de la divisió d'honor guanyant l'Egara als ‘shoots out' i el seu capità s'acomiada de l'alta competició de la manera més dolça possible

Egara1 (3)


POLO1 (4)


Amb el seu públic i a casa seva. Àlex Fàbregas va dir ahir adéu a l'hoquei sobre herba després de moltes temporades en l'elit, i ho va fer de la manera més dolça possible. Fàbregas va aixecar la segona lliga consecutiva del Polo i el segon doblet seguit –van guanyar la copa al mes de març contra l'Atlètic–. Els barcelonins van demostrar que, ara com ara, són els reis de l'hoquei estatal.

En les semifinals contra l'Atlètic, la sort es va situar de la banda ratllada, però ahir el desenllaç va ser cruel per a l'Egara. El duel va començar amb un Polo molt fort que duia el pes de l'atac, però que no trobava la manera de superar l'ordenada defensa dels egarencs. Els barcelonins ho van intentar amb un penal córner en els instants inicials, però les ocasions més clares les va tenir l'Egara, que va veure com un Oriol Fàbregas incommensurable ho parava tot. El Polo va continuar insistint mitjançant penals córner, i en un d'aquests, Xavi Lleonart va avançar els barcelonins. Era un cop dur per a un Egara que estava agafant el ritme del partit; però la resposta ratllada va ser demolidora. Ho va provar Claudi Quera en la jugada següent i va rematar-ho Pep Romeu, de penal córner, fent l'1-1. En el segon temps, el Polo va sotmetre un Egara molt seriós en defensa, que no va deixar escletxes. Tots dos conjunts es jugaven la temporada en la loteria dels shoots out. El Polo començava amb empenta marcant i Oriol Fàbregas aturava el llançament de Pep Romeu. En el quart, canviaven les tornes: fallava Salva Piera i Pere Arch s'inventava una genialitat i superava el porter barceloní amb tres tocs i una vaselina. Mati Rey no es va arronsar, va marcar, i Guillem Fustagueras va enviar a fora l'últim llançament. Les possibilitats de l'Egara d'aixecar la lliga tretze anys després s'esvaïen i el Polo tornava a aconseguir el títol de lliga.

PROTAGONISTES

RC POLO: Oriol Fàbregas, David Alegre, Ramon Alegre, Borja Casanovas, Alex Casasayas, Alex Fàbregas, Jordi Fàbregas, Xavi Lleonart, Borja Llorens, Migue Masana, Roger Padrós, Salva Piera, Mati Rey, Mane Terraza, Cavaller, Guille Chaves, Victor Puig i Manel Bordas. CLUB EGARA: Quico Cortès, Edu Arbós, Pere Arch, Jordi Farrés, Guillem Fustagueras, Garcia-Chicote, Gerard Girabent, Alex Marcet, Roger Matalonga, Claudi Quera, Pep Romeu, Vicenç Ruiz, Edu Tubau, Cesc Mata, Xavi Aguilar, Sergi Aurell, Pol Solano i Joan Marimón. GOLS: 1-0 (23') Xavi Lleonart. 1-1 (25') Pep Romeu. ÀRBITRE: Ortiz i Estebanez.
L'equip ha perdut, però amb el cap ben alt. Tard o d'hora tindrem recompensa
Edu Arbós
Jugador EGARA
El més difícil no és arribar, és mantenir-se. Ho teníem com a repte i ho hem aconseguit
Àlex Fàbregas
Jugador del POLO
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)