Hoquei sobre herba

L'Haia parla amb accent català

Hoquei sobre herba. La selecció espanyola debuta avui (17.30 h) en el mundial amb 14 catalans a les seves files. El combinat de Salva Indurain arriba en bona forma a la cita i només ha perdut un partit en els vuit duels de preparació

L'hoquei sobre herba espanyol ha tingut, tradicionalment, un tant per cent d'essència catalana molt elevat. Tant en europeus, com en copes del món, com en jocs olímpics, els combinats estatals han parlat català i el mundial d'enguany a l'Haia no n'estarà exempt. Capitanejada pel terrassenc Santi Freixa, liderada per Salva Indurain i amb catorze catalans a les seves files, la selecció espanyola enceta la competició avui (17.30 h) contra el combinat anglès. Els britànics han patit una millora exponencial en el seu nivell d'hoquei des de les cites prèvies als Jocs Olímpics de Londres i s'han convertit en un dels equips a tenir en compte. El combinat espanyol està enquadrat en un grup de molt nivell en què també hi ha Austràlia, Bèlgica, Malàisia i l'Índia, a més del conjunt anglès.

La perillositat del grup fa respecte als espanyols, però l'equip de Salva Indurain arriba a la cita havent guanyat set dels vuit amistosos que han jugat per preparar un dels esdeveniments més importants del panorama de l'hoquei herba mundial. Només l'Argentina ha pogut superar els red sticks, que s'abonen a un conjunt format per una dualitat de veterans i joves promeses que volen esborrar el discret paper que van fer en els Jocs de Londres i repetir, com a mínim, el quart lloc assolit en el mundial del 2010.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)