Hoquei sobre herba

Els deu primers minuts deixen Espanya tocada

Hoquei herba. La campiona del món va passar per sobre d'una selecció espanyola que no va saber reaccionar a un inici horrible

ESPANYA0

AUSTRÀLIA3

Dura derrota (3-0) de la selecció espanyola contra Austràlia, vigent campiona del món i número u del rànquing, en el mundial d'hoquei herba disputat a l'Haia, als Països Baixos. Un inici atordidor per part dels aussies, amb dos gols en deu minuts, va definir el signe d'un partit en què Espanya mai no va saber lluitar. Un cop de càstig fallat per Austràlia va donar aire a l'equip espanyol, que va intentar practicar el seu joc sense tenir en compte el resultat, però un tercer gol dels australians, obra de Kieran Govers, va acabar de sentenciar el partit abans d'arribar al descans. En la segona part els australians van abaixar el ritme i Santi Freixa va desaprofitar un penal córner que van cometre sobre ell mateix. El partit va ser una classe magistral d'hoquei per part dels australians, que deixen Espanya necessitada de punts. En dues jornades, la selecció espanyola ha sumat un punt de sis possibles, lluny d'Austràlia i Bèlgica, líders del grup amb dues victòries en dos partits. L'equip de Salva Indurain ja pensa en el pròxim repte, dijous contra l'Índia (17.30 h), amb l'objectiu d'obtenir el primer triomf i lluitar per accedir a la segona fase.

AUSTRÀLIA: Dwyer, de Young, Orchard, Turner, Ciriello, Hammond, Kno·les, Ockenden, Whetton, Gohdes, Zalewski, Deavin, Swann, Lovell, Govers, Charter, Kavanagh i Haywar. ESPANYA: Cortés, Freixa, Enrique, Pérez-Pla, Delas, Ruiz, Tubau, Oliva, Ramon Alegre, Dabanch, Lleonart, Mir, Sallés, Piera, Casasayas, Terraza, David Alegre i Fernández. GOLS: 1-0 (2') Timothy Deavin. 2-0 (10') Mark Knowles. 3-0 (33') Kieran Govers. ÀRBITRES: Simon Taylor (Nova Zelanda) i Marcin Grochal (Polònia).