Hoquei sobre herba

Espanya, pràcticament fora de les semifinals

Hoquei sobre herba. Els d'Indurain van empatar contra l'Índia (1-1) i han de guanyar els dos últims partits i esperar una carambola

Espanya1


Índia1


Només una carambola complicadíssima permetrà a Espanya, farcida de catalans, accedir a les semifinals de la copa del món de l'Haia. Ahir el combinat dirigit pel català Salva Indurain va empatar contra l'Índia i queda en quarta posició, amb dos punts, quan falten dos partits per cloure la fase de grups. Per embutxacar-se un dels dos bitllets que donen dret a disputar les semifinals ha de guanyar els dos partits que li falten (Bèlgica i Malàisia) i esperar que els altres resultats l'afavoreixin.

Espanya va ser lleugerament superior a l'Índia, que ha fet una decebedora actuació a Holanda i encara no ha guanyat cap partit, però no li va faltar frescor i ímpetu, en els metres finals. La mostra més palpable és que no van aprofitar cap dels penals (4). Sallés va executar el primer ben aviat (7'), però sense encert, i el mateix camí van seguir els seus companys al llarg del partit. Els asiàtics es van avançar gràcies a un cop de càstig convertit per Rupinder (28'), però Oliva va empatar abans del descans. Després de la represa, les presses van provocar precipitacions i el resultat no va canviar.

ÍNDIA: Sreejesh, Rupinder, Sardar, Dharamvir, Mandeep, Raghunath, Gurbaj, Uthappa, Sunil i Birendra –equip inicial–, Harjot, Kothajit, Manpreet, Yuvraj, Lalit, Akashdeep, Jasjit Sing i Chinglesana. ESPANYA: Cortés, Freixa, Enrique, Pérez-Pla, Tubau, Oliva, R. Alegre, Sallés, Piera, Terraza i D. Alegre –equip inicial–, Delàs, Ruiz, Dabanch, Lleonart, Mir, Sallés, Casasayas i Fernández. GOLS: 1-0 (28') Rupinder i 1-1 (34') Roc Oliva. ÀRBITRES: Van Eert (Holanda) i Taylor (Nova Zelanda).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)