Hoquei sobre herba

Una copa del món per a l'experiència col·lectiva

Hoquei sobre herba. Espanya continua sense vèncer a l'Haia i si demà no perd contra Malàisia competirà per la novena posició

BÈLGICA5


ESPANYA2


Espanya, amb un equip inicial majoritàriament català, no va poder trencar la malastrugança en el mundial de l'Haia i ahir va encadenar la quarta jornada sense vèncer després de perdre contra Bèlgica (2-5). El conjunt entrenat pel català Salva Indurain s'acomiadarà de la fase de grups demà contra Malàisia i si no perd quedarà cinquè de grup i haurà de competir per la novena posició final.

Indurain considera que el resultat de l'equip és prou lògic tenint en compte les circumstàncies. “És una selecció en construcció. Hi ha hagut canvis en els últims anys i estem en estat de transició. No podem donar excuses com la falta de finançament, hem de trobar el nostre camí.” Però no va mostrar objeccions a la derrota: “Bèlgica ha jugat millor.”

Ahir, els belgues van decantar la balança clarament en la primera meitat amb un parcial de tres a zero que complicava molt les coses a un equip amb falta de presència i eficàcia en els últims metres. La victòria es va complicar més amb els dos gols belgues després de la represa, que van deixar amb testimonials els gols de Tubau i Freixa.

ESPANYA: Cortés, Freixa, Enrique, Delàs, Tubau, Oliva, Ramon Alegre, Mir, Piera, Terraza i David Alegre –equip inicial–, Pérez-Pla, Ruiz, Dabanch, Lleonart, Sallés, Casasayas i Fernández. BÈLGICA: Vanash, Doren, Thiery, Dohmen, Aubel, Briels, Gougnard, Saedeleer, Truyens, Strydonck i Cosyns –equip inicial–, Reckinger, Dockier, Charlier, Stockbroekx, Denayer i Boon. GOLS: 0-1 (13') Cosyns. 0-2 (16') Saedeleer. 0-3 (34') Stockbroekx. 0-4 (38') Cosyns. 0-5 (47') Dohmen. 1-5 (58) Tubau. 2-5 (66') Freixa. ÀRBITRES: Blasch (Alemanya) i Montes de Oca (Argentina).
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)