Voleibol

Anna Espadalé fitxa pel campió

Voleibol. L'exjugadora del Barça disputarà la màxima competició europea amb el Naturhouse Logronyo

La jugadora internacional de Sant Joan les Fonts Anna Espadalé ha posat fi a quatre anys en el CV Barça –amb ascens a la superlliga, la màxima categoria estatal– i ha fitxat pel millor club de l'Estat, el Murillo (a partir d'ara Naturhouse Logronyo), amb el qual podrà disputar la lliga de campions, ja que el club de la Rioja és el campió de lliga i també de copa.

Espadalé, central d'1,83 m i 25 anys, va començar a jugar a l'escola Bisaroques i va continuar en el CV Olot –campiona de Catalunya infantil– fins a la categoria cadet, en què va rebre una beca de la federació catalana per continuar la formació al CAR de Sant Cugat. Coincidint amb aquesta etapa va començar a jugar a alt nivell en el CV Sant Cugat (ascens a superlliga 2) i des de la temporada 2010/11 defensava la samarreta del Barça. Aquell any va jugar la final de copa. Els seus millors resultats en lliga han estat un quart lloc (2012/13) i un tercer lloc la temporada passada. Ha estat convocada nou vegades amb la selecció espanyola absoluta.

A Espadalé se la considera una de les millors centrals de l'Estat i se li valora la velocitat, la mobilitat a la xarxa, la intel·ligència i la capacitat de bloqueig.

“Ara era el moment de deixar el Barça. Estic molt contenta de fitxar pel millor equip espanyol. Aspirarem a tornar a guanyar tots els títols i jugarem la Champions. És un somni”, explicava Espadalé a La Xarxa: “En un futur em plantejo jugar a l'estranger; ara encara no és el moment, però en un futur m'agradaria competir a l'estranger.” Aquest camí ja l'ha emprès la seva excompanya al Barça Maria Segura, que té decidit marxar a jugar a Alemanya o Itàlia.

LA FRASE

“Era el moment de deixar el Barça. Aspirarem a tots els títols i jugarem la Champions”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)