Natació

Sánchez inaugura el palmarès

Natació. El nedador del CN Sabadell va ser el més ràpid en els 1.500 metres que van servir per inaugurar el campionat d'Espanya que es disputa a les piscines Bernat Picornell de Barcelona

El nedador del CN Sabadell Marc Sánchez es va penjar la primera medalla d'or en el campionat d'Espanya d'estiu que ahir va començar a les piscines Bernat Picornell de Barcelona.

Sánchez va ser el més ràpid en els 1.500 metres (15:21.27) i va superar en una final molt ajustada el nedador del CN Atlètic Barceloneta Antonio Arroyo, que va completar la distància amb dues dècimes menys (15:21.48). El podi el va completar el danès Anton Ipsen (Sigmaswim) (15:46.71). Sánchez va quedar molt a prop de superar el rècord del campionat que ell mateix havia batut feia dos anys a Terrassa (15:21.20).

La prova de fons va servir per donar el tret de sortida a la competició, que avui continuarà amb nou finals més: 800 lliure femení, 50 lliure masculí, 50 lliure femení, 400 estils masculí, 200 papallona femení, 200 papallona masculí, 100 esquena femení, 100 esquena masculí i els 4x200 lliure masculí. Les principals figures de la natació catalana i estatal (Belmonte, Vall, Rando, Villaecija, Costa...) entraran en escena en l'última cita abans del campionat d'Europa que es disputarà a Berlín.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)