Hoquei sobre herba

L'Atlètic- Polo, plat fort per a dos dels grans de la lliga

Hoquei sobre herba. L'Egara visita el Complutense, cinquè en la taula

Deia el tècnic de l'Atlètic Terrassa, Roger Pallarols, després de quedar eliminat de l'EHL que aquell mal tràngol havia de servir per aprendre, refer-se i fer un bon paper a la lliga. I els de Can Salas ho van fer diumenge passat apallissant (1-8) el Jolaseta basc. Avui, però, és la primera gran revàlida per al conjunt de Pallarols, que rep (13 h) un Polo pletòric que compta els partits per victòries. Els de García Cuenca han començat la lliga intractables– han guanyat els quatre partits que han disputat– i han superat rivals de la talla de l'Egara, tercer, i el Complutense, cinquè.

Precisament, els egarencs visiten avui terres madrilenyes amb l'objectiu de deixar enrere un dels rivals més durs de la lliga, el Complutense. En la guerra per la part alta, el CD Terrassa, equip recent ascendit que només ha sumat un punt en les quatre primeres jornades de lliga, podria donar un cop de mà al seu rival ciutadà amb un triomf contra el Club de Campo, que, com el Polo, ha guanyat tots els partits que ha disputat. De la seva banda, el Junior rep el Jolaseta en un duel que ha de servir perquè els santcugatencs recuperin el camí de la victòria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)