Hoquei sobre herba

L'Atlètic falla un cop de càstig per vèncer el líder

Hoquei sobre herba. El porter Uri Fàbregas va aturar la pena màxima en el tercer quart i l'empat a zero manté el Polo primer

L'Atlètic Terrassa va protagonitzar un bon partit contra el Polo a Can Salas, però no va poder passar de l'empat a zero. Els egarencs van disposar d'una ocasió excel·lent per decantar la balança al tercer quart quan Jordi Carrera va executar un cop de càstig, però el porter dels de la Diagonal, Uri Fàbregas, un dels més destacats de la matinal, el va aturar. El punt permet al Polo mantenir el primer lloc i els vallesans queden quarts empatats amb el Júnior, que va vèncer el Jolaseta amb claredat (4-0), i veu com l'Egara s'escapa en sortir vencedor del complicat terreny de joc de la Complutense (3-4).