Futbol sala

El Marfil sua de valent per sobreviure a la copa

Futbol sala. El conjunt colomenc va remuntar un 4-2 a Gran Canària en els últims 6 minuts amb gols de Dani Salgado, Adolfo i Eric Martel

marfil5

gran canària4

El Marfil Santa Coloma va suar de valent per superar el Gran Canària i accedir als quarts de final de la copa del Rei. El partit es va posar molt coll amunt per als de Xavi Passarrius quan el conjunt illenc es va avançar amb un 4-2 a només 6 minuts del final. La reacció de l'equip català va ser fulminant. Dani Salgado va retallar diferències amb la seva tercera diana, Adolfo va restablir l'equilibri quan l'equip ja exercia amb porter-jugador i Eric Martel va signar el gol de la remuntada a només 2 minuts del final. El Gran Canària es va jugar l'última carta, també amb porter-jugador, però ja no hi va haver temps per a més.

GRAN CANàRIA COLEGIO ARENAS: Mendiola, Julio, S. Garcia, Juanillo, Pacheco; Pablo Pérez. MARFIL SANTA COLOMA: Ruben, Adolfo, Alex, Dani Salgado, Alberto Segura;Eric Martel GOLS: 0-1 (2') Dani Salgado. 1-1 (8') Sergio García. 2-1 (17') Pablo Pérez. 2-2 (23') Dani Salgado. 3-2 (30') Juanillo. 4-2 (34') José David Galindo. 4-3 (35') Dani Salgado. 4-4 () Adolfo Fernández. 4-5 (38') Martel. ÀRBITRES: Díaz Rodríguez i Díaz Rodríguez