Natació

700 nedadors per a una bona causa

Natació. La cinquena Travessia Zoggs L'Estartit Illes Medes per la Marató de TV3 es va fer diumenge passat

La Platgeta de l'Estartit va ser el punt de sortida i arribada de la cinquena edició de la Travessia Zoggs L'Estartit Illes Medes per la Marató de TV3, que es va fer diumenge amb 700 nedadors i que presentava la novetat respecte les anteriors edicions de presentar una versió competitiva i una altra que no en cadascuna de les seves modalitats; 5.200 i 3.400 metres, d'una banda, i amb neoprè o sense , de l'altra. La prova es podia seguir en directe des del Nautilus i, a més de recaptar fons per al programa de Televisió de Catalunya del mes que ve, servia per recordar el biòleg i tècnic marí del Parc Natural del Montgrí, les Illes Medes i el Baix Ter, Àlex Lorente; que era també fotògraf de natura terrestre i submarina i que des del primer moment es va entregar al projecte d'una travessia a L'Estartit per la Marató de TV3 i hi va col·laborar activament en les dues primeres edicions.

El dia abans, dissabte, l'Associació d'Amics de l'Ermita de Santa Caterina va organitzar a Torroella de Montgrí la Caminada de l'Ermita.

Pel que fa les competicions, els primers de cada categoria en el recorregut llarg van ser: Jordi Bosch (58:22), Jonathan Gómez i Arnau Montiel amb neoprè i Tomás Valverde (1h02:24), Josep Pagès i Marc Mas sense. En noies, Sandra García (1h02:23), Ainhoa Benavente i Laura Roldán en els 5.200 femenins amb neoprè i Delacourt Christine (1h59:08) sense. En el recorregut de 3.400 metres, Javier García (53:18), David Parra i Juan Miguel Mosquera van ser els tres més ràpids, amb neoprè i Eli Homet la quarta i millor en la categoria femenina amb un temps de 54:09. Rosa Herrera i Julia Casas van completar el podi femení. En el recorregut curt, les categories sense neoprè van ser desertes.

Es cobrien 5.200 i 3.400 metres, amb neoprè o sense i de manera competitiva o no
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)