Futbol sala

El Marfil cau i les alarmes es disparen a Santa Coloma

Futbol sala. El conjunt de Xavi Passarrius perd contra el Burela gallec, encadena set jornades sense guanyar i és tretzè, a dos punts del descens

BURELA5

Marfil4

El Marfil no aixeca cap i només ha sumat dos punts dels últims 21. Ahir, els colomencs van començar molt forts amb una diana de Dani Salgado (2'), la dotzena a la lliga, però el Burela es va acabar imposant per un ajustat 4-5. En el primer temps, els locals van protagonitzar l'atac, però les contres del Burela creaven molts maldecaps al porter colomenc. En una d'aquestes, Matamoros va fer l'empat (12'). La rèplica del Marfil la va firmar Rafa López quatre minuts més tard i va situar, d'aquesta manera, un 2-1 provisional al descans. Després de la represa, els locals no van saber amortitzar la diferència i van sucumbir davant d'un rival que arribava a la cita havent superat El Pozo en la darrera jornada. Isi (23'), Antoñito (28') i Bellvert (32') van capgirar la situació i van posar el partit molt coll amunt per als locals, però el Marfil, ferit, no havia dit l'última paraula. Passarrius va reaccionar als pitjors minuts del seu equip situant Sepe de porter jugador i va trobar el premi amb una diana de Rafa López. Tot i recuperar l'alè, Iago Miguez va fer el cinquè i tornava a deixar el Marfil al límit de l'abisme. Adolfo va donar vida amb el 4-5, però ja no hi va haver temps per a més. Alarmes disparades a Santa Coloma.

9 0 0 9 20 50

MARFIL SANTA COLOMA: Álex, Rubén, Sepe, Adolfo i Dani Salgado– cinc inicial– Albert Segura, Lluc, Eric Martel, Rafa López i Charlie. BURELA PESCADOS RUBÉN: Álex, Isi, Carlitos, Antoñito i Matamoros– cinc inicial– Jorge Bellvert, Iago Míguez, Chano i Helder. GOLS: 1-0 (2') Dani Salgado. 1-1 (12') Matamoros. 2-1 (16') Rafa López. 2-2 (23') Isi. 2-3 (28') Antoñito. 2-4 (32') Bellvert. 3-4 (35') Rafa López. 3-5 (38') Iago Míguez. 4-5 (39') Adolfo. ÀRBITRE: Alonso i Santander.