Hoquei sobre herba

El Junior femení empata i es classifica per jugar la copa

Hoquei sobre herba. Les noies de Sant Cugat es van disputar la darrera plaça al camp del Tenis de Santander, el rival directe que necessitava la victòria. El resultat final va ser de 2-2

L'equip femení del Junior va aconseguir la darrera plaça que quedava lliure per disputar la copa femenina. El seu empat (2-2) a la pista del RS Tenis de Santander, el rival amb el qual es jugava el lloc, va ser suficient. El conjunt cantàbric necessitava la victòria, però en cap moment es va avançar. El conjunt de Sant Cugat va agafar avantatge i, tot i que les locals van empatar ràpidament, les noies de Juanma Mas es van saber tornar a posar al davant. El nou empat del Tenis de Santader va ser insuficient per a les seves aspiracions, i el conjunt del Junior es va assegurar la setena posició de la divisió d'honor femenina al final de la primera volta i la classificació per a la copa.

Vuit equips catalans

Les instal·lacions de l'Atlètic de Terrassa acolliran del 14 al 16 de març del 2015 els setze equips –vuit de nois i vuit de noies–, que lluitaran pels títols de copa masculí i femení. D'aquests setze conjunts, vuit són catalans, quatre en la categoria masculina i quatre més en la femenina. Amb la classificació com a organitzador de l'Atlètic de Terrassa en les dues categories, només hi havia set llocs lliures. Els nois ja ho tenien decidit abans d'aquesta darrera jornada de la primera volta, i el RC Polo –primer–; el Club Egara –quart–; i el Junior FC –cinquè–, ja tenien la plaça assegurada. L'únic conjunt català que va quedar fora de la copa va ser l'acabat d'ascendir CD Terrassa, el cuer de la categoria. En noies, a banda de l'organitzador, també tenien el seu lloc segur el RC Polo –tercer– i el Club Egara –cinquè–. El Junior FC es va assegurar la participació en el darrer partit.

GAIREBÉ EL PLE

Tots els equips catalans que militen a les divisions d'honor, excepte el conjunt masculí del CD Terrassa, jugaran la propera competició del KO
Localitat
Terrassa. Instal·lacions de l'Atlètic de Terrassa.
Dates
Del 14 al 16 de març del 2015.
Els equips masculins
Atlètic de Terrassa
Organitzador
RC Polo
1r
Club de Campo
3r
Club Egara
4t
Junior FC
SPV Complutense
Atlético San Sebastián
RC Jolaseta
Els equips femenins
Atlètic de Terrassa
Organitzador
Club de Campo
1r
Real Sociedad S.S.
2n
RC Polo
3r
UD Taburiente
4t
Club Egara
SPV
Junior FC
Les classificacions són al final de la primera volta de la divisió d'honor.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)