Natació

Quatre medalles en el campionat català d'hivern

Natació. Or de Clàudia Torrent, plata d'Anna Puigvert i dos bronzes de Roger Carreró, el botí del CN Banyoles en l'última gran cita del 2014

El CN Banyoles va obtenir quatre medalles en el campionat de Catalunya d'hivern infantil i júnior, disputat del 20 al 23 de desembre a la piscina del Club Natació Barcelona i amb una desena de nedadors del club banyolí.

Clàudia Torrent va guanyar la medalla d'or en els 100 metres braça en la categoria juvenil, en l'última jornada del campionat. Roger Carreró havia guanyat dues medalles de bronze en la categoria infantil en els dos dies anteriors, en els 200 i 100 metres esquena. Carreró va nedar també la final dels 200 lliure. Anna Puigvert, en els 50 metres lliure de la categoria juvenil, va completar la presència del Banyoles als podis de l'última gran cita del 2014 amb una medalla de plata.

Berta Santos va disputar la final B dels 200 papallona i va rebaixar en 6 segons la seva millor marca personal.