Futbol sala

Mitja part d'un relat preciós

Futbol sala. El Marfil va golejar ahir El Pozo en l'anada de les ‘semis' de la copa del Rei. Els colomencs hauran de defensar el resultat a Múrcia per ser a la primera final de la seva història

EL POZO3


MARFIL6


Amb prudència però conscients d'haver fet història. Així se sentia ahir Santa Coloma després de viure una de les millors nits dels 40 anys del Marfil. Els homes de Xavi Passarrius disputaven per primera vegada les semifinals de la copa del Rei i ho van fer sense complexos i plasmant a la pista l'essència treballadora de l'entitat. Els colomencs es van imposar sense retrets a El Pozo Múrcia, que es va fer petit en l'ambient calent del Jacint Verdaguer.

El primer temps va ser d'infart, farcit d'anades i vingudes i ocasions per banda i banda. I es va resoldre per la banda dels locals amb dues dianes d'Eric Martel, que ahir va firmar una de les millors actuacions amb la samarreta del Marfil. L'ala colomenc va fer el primer després d'un xut a la mitja volta. I, poc després, va fer el segon del seu compte particular des del punt de doble penal. El Marfil imposava el seu joc directe a les esquenes del tanca murcià i El Pozo es desfeia anant de més a menys.

La segona meitat també va començar elèctrica, amb opcions a banda i banda, amb El Pozo més present en l'atac estàtic i el Marfil corrent al contraatac. Dídac va fer una excel·lent aturada en una de les jugades que van precedir el tercer gol colomenc, el primer del pitxitxi Dani Salgado. Al pivot colomenc li va quedar una pilota franca a la frontal de l'àrea i, fidel al seu olfacte, no va fallar. Els visitants van seguir buscant la porteria de Dídac amb insistència, però sense èxit davant d'una defensa i recolzada amb força per l'aura d'un pavelló que va firmar una gran entrada. Demanava tranquil·litat Xavi Passarrius des de la banqueta i els locals van aconseguir baixar la pilota al parquet i fer petit El Pozo durant un tram del duel. No va durar massa la calma i, en un nou episodi elèctric, El Pozo va generar un reguitzell d'ocasions que Dídac, amb un parell d'aturades van evitar que acabessin en gol.

La resposta colomenca va ser fulminant. El Pozo va deixar espais a les esquenes de Raúl Campos i el Marfil ho va aprofitar, de nou, marcant el 4-0, la culminació del hatt-trick d'Eric Martel. Dani Salgado va servir en safata la diana al jove ala català.

No en van tenir prou els colomencs i, davant l'apatia murciana, van tornar a veure porteria. Albert Segura va fer brillar més que mai les seves botes daurades i després de trepitjar la pilota de manera deliciosa va fer entrar la pilota per l'escaire de la porteria murciana. El Pozo, quan més ferit estava, va voler reaccionar i ho va fer amb un gol, obra d'Adri, que va refredar el Jacint Verdaguer. Un oasi en l'exhibició sonada del jove conjunt colomenc.

El capità de l'equip, Rubén, l'home serè en el desacomplexat conjunt de Passarius, no va voler faltar a la cita. El tanca va engaltar una canonada des de la frontal per posar un 6-1 que encenia totes les alarmes a Múrcia, que ja s'abocaven a una remuntada històrica en la tornada. Però, quan més tocat estava l'equip entrenat per Duda, Lima, amb dues dianes que van entrar a la porteria colomenca plorant, va donar vida a un equip que semblava tocat i enfonsant, toc amarg en el dolç episodi colomenc.

El Marfil va posar ahir un punt i a part a un relat que podria acabar amb la seva primera final de copa del Rei si es defensa, a Múrcia, la gesta d'ahir.

MARFIL SANTA COLOMA: Dídac, Rubén, Adolfo, Rafa López i Dani Salgado– cinc inicial– Albert Segura, Sepe, ÓScar Agustí, Alejandro Medina, Charlie i Álex (porter suplent). EL POZO MÚRCIA: Fede, Bebe, Álex, Adri i Raúl Campos– cinc incial– José Ruiz, Miguelín, Ique, Gréllo, Franklin, Lima i Juan Conde (porter suplent). GOLS: 1-0 (16') Eric Martel. 2-0 (17') Eric Martel. 3-0 (22') Dani Salgado. 4-0 (30') Eric Martel. 5-0 (34') Albert Segura. 5-1 (35') Adri. 6-1 (36') Rubén. 6-2 (36') Lima. 6-3 (37') Lima. ÀRBITRE: Alonso i Santander. PÚBLIC: Uns 2000 aficionats.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)