Hoquei sobre herba

El retorn a Europa, tenyit d'èpica

Hoquei sobre herba. L'Egara venç el Saint Germain als ‘shoot outs' gràcies a una aturada de Quico Cortès en el darrer llançament. Els egarencs van ser superiors però no ho van saber traduir en gols

Els crits d'ànim del porter de l'Egara, Quico Cortès, en el descans entre el tercer i el quart temps van ressonar per tots els racons del Bloemendaal, el club que acull la fase final de l'Euro Hockey League, la màxima competició continental. Els egarencs havien fet mèrits suficients per golejar el Saint Germain francès en l'eliminatòria del K016, però la falta d'efectivitat els va condemnar a jugar-s'ho tot en la tanda de shoot outs. Cortès demanava intensitat als seus companys però no es va traduir en gols durant el temps reglamentari. I en el darrer llançament, el veterà porter de l'Egara va acabar decidint el duel amb una gran aturada. El Saint Germain s'havia defensat amb el ganivet a la boca durant els 70 minuts del partit i només va cedir després d'un stroke que el català Guille Roig va fer sobre Pere Arch, l'home amb més ímpetu en l'atac egarenc. Pepe Romeu no va fallar i va fer avançar els egarencs en el seu retorn a Europa després de quatre anys d'absència. La reacció francesa la va protagonitzar Pauchet, que va fer l'empat en l'única ocasió clara del Saint Germain.

L'Egara no va abaixar els braços i va continuar empenyent amb força, generant ocasions a tort i a dret sobre la porteria rival. Els ratllats van disposar de fins a cinc penals córner per sentenciar però van necessitar els shoot outs i una bona dosi d'èpica per passar al KO8, on es trobaran el vencedor del duel entre l'Oranje Zwart i l'Arminen (15.30 h).

Per la seva banda, el Polo enceta avui la seva participació en l'EHL contra el potent Rot Weiss Köln (11 h, Esport 3). Els barcelonins no podran disposar dels germans Ramon i David Alegre, lesionats.

Egara-Saint Germain
1(5)-1(4)
Pepe Romeu (36') / Pauchet (51')
Dinamo Kazan-Hamburg
0-1
Tom Mieling (25')
Harvestehuder-Dragons
2-6
Hauke (58') i Horpe (61') / Van Aubel (32'), Cobbaert (39', 59'), Good (51') i Thys (69').
Pomorzanin-Bloomendal
2-14
Nowakowski (59'), Kunklewski (61')/ Boon (2', 5', 35', 36', 60', 66'), Van Puffelen (8', 37'), Vos (18'), Gougnard (19', 20'), Bovendeert (32', 39') i Aarts (66')
Polo-Rot Weiss Köln
11h
Beeston-R. Daring
13.15h
O. Zwart-Arminen
15.30h
Waterloo-Kampong
17.45h
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)