Hoquei sobre herba

Fer el do de pit a Europa

Hoquei sobre herba. L'Egara juga avui (12.15 h) per un lloc a les semifinals de l'EHL contra l'Oranje Zwart holandès, el vigent subcampió

L'hoquei sobre herba català fixa, avui, la seva atenció sobre l'únic representant català que queda viu al KO8 de la lliga europea d'hoquei (EHL), l'Egara. Contra l'Oranje Zwart (12.15 h), el conjunt dirigit per Patricio Kennan busca un lloc entre els quatre millors equips europeus. Després de quatre anys sense participar en la màxima competició continental, els egarencs es van classificar dimecres per al KO8 en una tanda de shoot out agònica en què Quico Cortès, amb una aturada en el darrer llançament del Saint Germain, es va convertir en l'heroi. “No hem jugat el nostre millor hoquei, podem donar molt més”, advertia el porter del conjunt ratllat. Avui, contra un dels millors equips d'Europa, l'Egara pot fer brillar el seu millor nivell, fer el do de pit i accedir a unes semifinals europees, una fita que no assoleix des de la temporada 2007/08. Keenan no podrà comptar amb Edi Tubau, que tampoc va ser al duel del KO16 contra el Saint Germain. L'internacional egarenc està a punt de ser pare i el club li va donar permís per quedar-se a Terrassa.

L'Egara tindrà al davant un dels millor equips del continent. L'Oranje Zwart holandès va arribar a la final de l'EHL la temporada passada i el Harvestehuder només el va poder superar en els shoot out. Dijous, van tenir més problemes dels previstos per superar l'Arminen (2-0), però seran un os dur de rosegar per a un Egara que vol fer història i colar-se entre els quatre millor conjunts europeus.

El Polo cau davant l'efectivitat alemanya

No va tenir sort el Polo amb el sorteig de l'EHL i dijous es va confirmar. El conjunt barceloní va fer un gran duel contra el Rot Weiss de Colònia, però va cedir (1-2) davant l'efectivitat alemanya. Borja Llorens va avançar el Polo amb un llançament de penal córner, però el Rot Weiss va empatar poc després amb una diana, també amb un llançament de penal córner, de Tom Grambusch. El Polo va dur el pes del duel, però els contraatacs alemanys van posar l'ai al cor als barcelonins en més d'una ocasió. Va merèixer més l'equip de Carlos García-Cuenca que va veure com, quan restaven 7 minuts del darrer període, Mats Grambusch va fer l'1-2 definitiu. El Polo torna de l'EHL amb les mans buides i ja pensa en la lliga regular, que està a un sospir de guanyar, i en la final a quatre que decidirà el títol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)