Hoquei sobre herba

La punteria venç l'orgull

Hoquei sobre herba. L'Egara perd contra l'Oranje Zwart en el KO8 de l'EHL tot i fer una magnífica tasca defensiva que només va poder batre el millor llançador de penals córner del món

O. zwart4


EGARA1


Mike van der Weerden. La família de l'Egara tindrà malsons amb aquest nom durant una bona temporada, amb la cara i el puny tancat que exhibeix el millor llançador de penals córner del món quan marca un gol. Van der Weerden va tirar per terra totes les il·lusions dels aficionats egarencs amb tres jugades a pilota aturada. El conjunt que dirigeix Patricio Keenan va fer una eliminatòria del KO8 de l'EHL molt seriosa i va exhibir una tasca defensiva molt bona que només va saber batre l'excelsa punteria de l'internacional holandès.

Van der Weerden va fer brotar el seu talent tot just començar el partit. L'holandès va engaltar una canonada en el primer penal córner que va tenir l'Oranje Zwart (4') i va batre Quico Cortès per la part dreta de la porteria.

A partir de la primera diana holandesa, l'Egara es va treure de sobre la pressió i va assumir el control del duel. Jordi Clapés va tenir la possibilitat d'empatar, però no va aconseguir rematar una centrada des de la banda. L'Egara es mostrava millor sobre el terreny de joc i va materialitzar el seu domini amb una diana d'Alex de Paeuw. El jugador belga va recollir un rebuig dins l'àrea després d'un penal córner i va fer l'empat amb un xut precís.

Després de la represa, l'Oranje Zwart va sortir amb una altra cara al terreny de joc i va traslladar la batalla al camp de l'Egara. Els holandesos van iniciar un setge sobre la porteria de Quico Cortès que els egarencs van defensar d'allò més bé. A més de les bones vibracions defensives, els egarencs buscaven les seves possibilitats d'avançar-se, però els davanters no trobaven aliats en l'atac.

Tanmateix, la insistència holandesa va trobar premi en l'últim quart del partit. Un rebuig amb el peu després d'un penal córner de l'Oranje Zwart, el va sancionar l'àrbitre amb la pena màxima, l'stroke. I Van der Weerden no va fallar. El gol va fer mal a l'Egara, que es va descentrar i va rebre el tercer gol sis minuts després. Novament, el pistoler Van der Weerden va llançar un penal córner al caixó de la porteria egarenca i va sentenciar el duel. Galema va fer l'1-4 definitiu al límit del final.

Representació catalana

L'Oranje Zwart es veurà les cares amb el Bloemendaal, l'amfitrió, en les semifinals. A l'altra banda del quadre, l'Hamburg alemany es jugarà un lloc en la final contra el Royal Daring belga. En el conjunt de Brussel·les, hi militen dos jugadors catalans, el porter Pol Garcia-Gascón i el defensa Sergi Enrique. Els dos jugadors han dut el Royal Daring a les semifinals de l'EHL l'any del seu debut.

CLUB EGARA: Quico Cortès, Pere Arch, Pepe Romeu, Joaquim Broto, Vicenç Ruiz, Ramon Romeu, Pol Solano, Josep Farrés, Alex De Paeuw, Guillem Fustagueras i Edu Arbós– onze inicial– Girabent, Quera, Clapés, Matalonga, Marcet, Mercadé i Albert Pérez (porter suplent). ORANJE ZWART: Vanasch, Balkestein, Mehmood, Muhammad, Galema, Briels, Van der Weerden, Reckers, De Voogd, Van der Horst i Van Strydonck– onze inicial– Baart, De Mol, Bams, Dabanch, Huijbregts i Diederen. GOLS: 0-1 (4') Van der Weerden. 1-1 (29') De Paeuw. 1-2 (58') Van der Weerden. 1-3 (64) Van der Weerden. 1-4 (70') Galema. ÀRBITRE: Mejzlikt i Madden.
En el KO16 no em va entrar cap penal córner. M'he estat entrenant i avui els he pogut marcar
Mike van der Weerden
JUGADOR de l'ORANJE ZWART
Els jugadors han fet tot el que els havia demanat. L'‘stroke' ens ha sentenciat
Patricio Keenan
entrenador de l'egara
Abans del partit se'ns veia com un rival molt fàcil de batre, però hem deixat el llistó ben alt. Hem caigut amb molta dignitat
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)