Hoquei sobre herba

Espanya perd contra Canadà en l'estrena de la lliga mundial

Hoquei sobre herba. Els de Soyez busquen un dels tres bitllets per als Jocs

Espanya es va estrenar amb derrota contra Canadà (2-3) en la semifinal de la lliga mundial al CeNARD de Buenos Aires, en un enfrontament en què van pagar car els errors defensius i les imprecisions i la falta d'encert en atac. Els americans es van avançar 0-2. En el tercer quart, el català del Leuven belga, Pau Quemada, va escurçar diferències de penal, però els canadencs van reaccionar (1-3) i van estroncar la reacció d'Espanya. En el darrer quart, el jugador de l'Atlètic Terrassa Albert Beltrán va establir el definitiu 2-3, ja que el gol de l'empat no va arribar. Ara els de Fred Soyez s'enfrontaran amb la selecció més potent del grup A i campiona olímpica, Alemanya, i a continuació es veuran les cares amb Àustria i l'Argentina. L'objectiu d'Espanya és pujar al podi per embutxacar-se un dels tres bitllets per participar als Jocs Olímpics de Rio.