Hoquei sobre herba

L'Atlètic Terrassa mou fitxa

Hoquei sobre herba. L'equip terrassenc va confirmar ahir la llista de fitxatges de cara al curs vinent, en la qual destaquen els retorns de Roc Oliva, de Pol Garcia-Gascón i de Marc Pujal

L'Atlètic Terrassa va confirmar ahir les cares noves que defensaran la temporada vinent la samarreta groga de l'entitat terrassenca. L'equip, que l'any vinent lluitarà per tornar a guanyar la lliga quatre temporades després d'haver-ho fet per última vegada, tindrà diversos reforços de luxe. Fins a quatre retorns a casa veuran els aficionats terrassencs: Roc Oliva, Pol Garcia-Gascón, Dani Malgosa i Marc Pujal tornen al club que els va veure créixer, mentre que el cinquè fitxatge, Oriol Bach, és format en el CD Terrassa. D'aquesta manera, el tècnic terrassenc, Roger Pallarols, reforça la majoria de les línies del camp. Oliva (prové de l'HGC holandès) és un dels millors davanters del món i Pol Garcia-Gascón (Royal Daring) ha completat una temporada magnífica sota els pals del quart classificat de l'EHL d'enguany. De la seva banda, Marc Pujal (Royal Leopold) i Oriol Bach (Herakles) reforçaran la medul·lar de l'equip terrassenc després de la seva experiència a Bèlgica. Finalment, Dani Malgosa, que havia jugat de davanter en la seva anterior etapa a l'Atlètic Terrassa, torna a casa després de jugar en el cuer de la lliga holandesa, el Push.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)