Rugbi

El Barça comença a reforçar-se

Rugbi. El capità del Sant Cugat és la primera incorporació de l'equip blaugrana per a la nova temporada

El FC Barcelona de rugbi comença a reforçar-se de cara a la nova temporada. La primera incorporació és la d'un dels millors jugadors catalans de l'actualitat, el centre Bruno Granell, capità del CR Sant Cugat, equip amb el qual ha jugat les dues últimes promocions d'ascens, precisament contra el club blaugrana.

Granell, que ha estat internacional en les categories inferiors amb la selecció espanyola i juga habitualment amb la selecció catalana absoluta, acostuma a jugar a les posicions de 12 i 13 i pot jugar també de mig obertura. “Estic molt il·lusionat amb aquest nou repte i tinc ganes de començar a treballar”, va explicar el jugador al web de la secció. Granell, amb tot, també té paraules d'agraïment per al club que el va formar: “Vull donar gràcies al Sant Cugat per tot el que m'ha donat.” Aquest és el segon fitxatge que fa el Barça en dos anys del Sant Cugat. La temporada passada va fitxar Joan Losada, que no només es va convertir en la gran revelació de la lliga espanyola, sinó que ja és un jugador fix en les convocatòries de la selecció espanyola absoluta de rugbi de set.

Un nou entrenador

La de Granell no és l'única novetat de l'equip, ja que a Barcelona hi ha hagut un petit ball a les banquetes. El que era tècnic del Barcelona Enginyers –equip de la divisió d'honor B–, el sud-africà Stacy Duvenage, s'ha incorporat al Barça com a ajudant del primer entrenador, Richard Martinena. Duvenage relleva Marc Ventura, que ha deixat el club per motius personals.

La lliga començarà el 20 de setembre

La federació espanyola va sortejar ahir el calendari de la divisió d'honor 2015/16. La temporada començarà el 20 de setembre. La UE Santboiana rebrà a casa l'Alcobendas, mentre que el Barça visitarà el CR El Salvador, un dels favorits per jugar el play-off. El derbi de la primera volta es jugarà l'1 de novembre al terreny de joc del Barça. En la segona volta el partit es jugarà el 7 de març.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)