Hoquei sobre herba

L'Atlètic Terrassa i el Polo comencen manant

Hoquei sobre herba. Els terrassencs i els barcelonins s'han imposat amb molta autoritat en les dues primeres jornades de la lliga regular

En el debut oficial de Roc Oliva després del seu periple per terres holandeses, l'Atlètic va sumar el segon triomf consecutiu en la lliga. En l'esperat retorn, el fill pròdig va marcar. No va ser un gol decisiu, però Roc Oliva ja s'ha estrenat amb la samarreta groga després de superar una lesió que li havia fet la guitza en la pretemporada. Els terrassencs van vèncer el Tenis de Santander sense excessius problemes tot i un primer ensurt en forma de gol matiner. Sallés, Quim Malgosa –l'enèsim producte de la casa que diumenge va debutar amb el primer equip–, Beltran i Carrera, per partida doble, van fer els altres gols de l'equip terrassenc.

Els grocs empaten al capdavant de la taula amb el Polo, que ha començat la lliga amb molt bona forma després dels nombrosos canvis en la columna vertebral de l'equip. Van superar amb bona nota el primer test de nivell de la temporada. Els barcelonins van plantejar un partit molt seriós contra el Junior, que va resistir fins al gol de Manu Bordas abans del descans. Després de la represa, Casasayas i Alegre van certificar el triomf barceloní que els deixa al capdamunt de la taula abans de la visita al camp del Club de Campo de la setmana vinent. L'Egara, per la seva banda, va sumar el primer triomf del curs abans de marxar a Hamburg per disputar la primera fase de l'EHL. Els egarencs van atropellar el Taburiente canari (8-0) i es van refer, d'aquesta manera, de l'empat en la primera jornada.

El Junior trepitja fort

En la divisió d'honor femenina, el Junior ja suma dos triomfs de molt nivell, contra el Taburiente i el Polo. Les jugadores santcugatenques empaten al capdamunt de la taula amb la Real Sociedad, el campió de lliga i rival amb què mesuraran forces en la jornada vinent. L'Egara va aconseguir diumenge el seu primer triomf.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)