Hoquei sobre herba

El RC Polo imposa la seva llei a Madrid

Hoquei sobre herba. Els barcelonins van guanyar (2-3) al camp del Club de Campo amb gols de David Alegre, Àlex Casasayas i Lucas Vila

En un dels primers exàmens de nivell de la lliga, el RC Polo va treure un excel·lent resultat del camp del Club de Campo. Els homes que dirigeix Carlos Garcia Cuenca van atropellar els madrilenys en els primers compassos del duel i van situar-se amb un contundent 2-0 en l'inici del segon quart. David Alegre va marcar tan bon punt va començar el duel i Àlex Casasayas va ampliar la distància.

No es van rendir els madrilenys, que van poder empatar a dos gols en l'inici de l'últim quart. Lluny de baixar el nivell i rendir-se, el RC Polo va tornar a marcar. Ho va fer Lucas Vila, que diumenge va tornar al camp on havia jugat de local la temporada passada. L'argentí va decidir un duel en què el Polo va demostrar que continua en un estat de forma immillorable.

De la seva banda, l'altre equip que continua intractable, l'Atlètic Terrassa, va aconseguir el tercer triomf del curs. Ignasi Guerrero es va convertir en l'heroi del partit després de fer un hat-trick en el triomf contra la Complutense de Madrid (4-1). Roc Oliva va fer el quart gol.

L'Egara i el Junior no van jugar perquè els ratllats van disputar la primera fase de l'EHL a Hamburg. El duel entre egarencs i santcugatencs es disputarà el 22 d'octubre.

Ferma candidatura

El conjunt femení del Junior no afluixa. Les deixebles de Joan Vidal van obtenir un triomf de molt valor al camp de la Real Sociedad, l'actual campió de lliga. Un solitari gol de Cristina Guinea va servir per certificar el tercer triomf consecutiu de les santcugatenques i el lideratge en solitari. L'Egara va perdre i el Terrassa va batre el Polo en el duel català de la jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)