Hoquei sobre herba

Amb la pólvora a punt

Hoquei sobre herba. El Polo i l'Atlètic Terrassa es juguen avui (12.30 h) el lideratge d'una divisió d'honor que dominen després de guanyar els cinc primers partits de lliga i d'haver fet gols a dojo

Tot i la pluja dels darrers dies, la pólvora no s'ha mullat. L'inici de curs a divisió d'honor ha tingut gols a dojo i dos equips destacats per sobre de la resta. El Polo i l'Atlètic Terrassa, que han marcat 21 i 18 gols respectivament, dominen sense pal·liatius després d'encadenar cinc triomfs en els cinc primers partits de lliga. Quinze punts de quinze possibles i els engranatges rutllen com si els equips no haguessin tingut cap canvi durant l'estiu. Els dos equips es veuen les cares avui (12.30 h) al camp del Polo en un duel directe pel lideratge de la lliga.

Tot i haver canviat algun nom, les puntes de llança continuen afilades i punxant. Al Polo, Lucas Vila està demostrant la seva enorme qualitat i està destapant-se com un enorme complement als dos grans valors dels barcelonins: Xavi Lleonart i Alex Casasayas. “He marcat tres gols que m'aniran bé per jugar més tranquil. Estic còmode però em queda recorregut per explotar el meu potencial”, explica l'argentí, que va arribar al Polo per substituir Roger Padrós.

A l'altra banda del camp, flairant sang a l'àrea barcelonina hi haurà el terrassenc Dani Malgosa. Format a les categories inferiors de l'Atlètic, Malgosa enguany ha tornat a casa després d'un periple de tres anys per Anglaterra, Austràlia i Holanda. El davanter centre ha tornat amb més força que mai i ja ha vist porteria en tres ocasions. “A fora hi ha més intensitat física. Em vaig haver de posar les piles i això, ho vulguis o no, et fa créixer com a jugador”, reconeix el davanter, que va arribar a l'Atlètic arran de les vuit baixes que va tenir l'equip de Roger Pallarols al final del curs passat. Malgosa està responent tot i el pes que suposa haver de suplir la baixa de l'emblemàtic Inyaki Freixa i d'haver arribat a l'ombra de Roc Oliva, el fitxatge estel·lar de l'Atlètic, que demà no podrà jugar per una lesió.

Tant Vila com Malgosa asseguren haver-se adaptat molt bé a les seves noves disciplines i avui volen aportar el seu gra de sorra en el duel que enfronta els dos equips imbatuts de la lliga. “Hem de tenir cura de la seva verticalitat. Si aconseguim la possessió no ens podran fer mal”, avisa Vila. “No pots concedir cap error. El Polo no te'n perdona cap”, considera Malgosa.

L'Egara i el Junior, a prop

Egarencs i santcugatencs no volen perdre el tren dels equips de dalt. L'Egara, quart, rep (13 h) el cuer, l'Atlético San Sebastián. El Junior, sisè, visita (12 h) el sempre complicat feu del Taburiente.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)