Hoquei sobre herba

Més forts que mai

Hoquei sobre herba. El Polo va superar l'Atlètic (3-1), és líder en solitari i es manté com a l'únic equip imbatut de la lliga

Són l'equip a batre dels últims anys, però aquesta temporada sembla que ningú no els pugui parar. El Polo encadena sis triomfs seguits des que va començar el curs i ja té un coixí de tres punts respecte de l'Atlètic, que fins diumenge havia comptat els seus partits per victòries. El millor començament de lliga des que Carlos Garcia Cuenca va agafar les regnes barcelonines. Sense Roc Oliva, l'Atlètic es va avançar per mitjà d'Ignasi Guerrero, però el Polo va saber capgirar la situació amb un segon quart magnífic en què David Alegre i Xavi Lleonart van marcar aprofitant dos penals córner. En el tercer quart, l'Atlètic va estar millor i va acular el Polo, però qui va sentenciar va ser el barceloní Alex Casasayas. “És aviat per treure conclusions, però hem llimat els defectes de l'any passat i de moment tot surt a la perfecció”, assegura el tècnic del Polo. “No ens sentim superiors. Sabem que tenim una gran plantilla però no ens ho hem de creure”, hi afegeix el capità, Mane Terraza.

El tècnic terrassenc, Roger Pallarols, va lamentar els errors puntuals dels seus homes i va afegir-hi que si volen guanyar títols els han d'evitar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)