Hoquei sobre herba

Duel amb les espatlles cobertes

Hoquei sobre herba. El Polo, líder de la divisió d'honor, rep l'Egara (12.30 h) en un partit en què es veuran les cares els dos porters de la selecció espanyola, Mario Fernández i Quico Cortès

“En el partit contra l'Egara haurem d'afinar molt la punteria perquè el Quico està en bona forma”, augura Mario Fernández, el porter del Polo. Tots dos, companys a la porteria de la selecció espanyola, es veuen les cares avui en el duel que enfronta el Polo –líder invicte amb sis triomfs– i l'Egara– quart classificat de la lliga–.

“El Polo és un equip que té jugadors fora de sèrie en totes les línies. És complicat guanyar-los però hem aconseguit una bona dinàmica. Estem a punt”, diu Quico Cortès, el porter de l'Egara. Tot i l'absència notable de Vicenç Ruiz, lesionat, el conjunt ratllat busca un triomf que el mantingui enganxat a la zona alta de la classificació.

“Juguem a casa i, com a locals, no podem cedir cap punt”, afirma Mario Fernández, que avui disputarà el seu primer partit contra l'Egara vestit amb la samarreta del Polo després de fitxar aquest estiu pel club de la Diagonal. “El Mario és un porter molt complet, entrena molt bé, para molt i és bo tècnicament. Ara té davant seu l'oportunitat de jugar en un equip gran. Si l'aprofita, serà el porter de la selecció”, augura Cortès, el titular del combinat espanyol. “He après molt d'ell. És un porter amb molta experiència”, conclou Mario Fernández, que considera que l'Egara té potencial per posar traves al Polo tot i el bon moment en què es troben els barcelonins. Els porters segur que tindran molt a dir en el duel d'avui.

L'altre duel català

L'Atlètic Terrassa (2n) es vol refer de la derrota de la setmana passada contra el Polo amb un triomf contra el Junior (5è), que arriba a la cita després de sumar un triomf ajustat al camp del Taburiente.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)