Pozuelo 2
8 0 2 6 9 20

La propera (13-12-15)

Egara-Pozuelo; RC Polo-Complutense; At. S. Sebastian-Taburiente; RS Tenis-Júnior; Club de Campo-At. Terrassa

L'Egara està en un moment de forma extraordinari. Ahir, el conjunt ratllat va guanyar a domicili l'Atlètic Terrassa i ja encadena quatre triomfs consecutius en la lliga. A més, les dues darreres victòries han estat contra dos del equips candidats al títol de lliga, el Polo i el mateix Atlètic. “Hem tingut bons moments, però segurament és la millor època de l'Egara des que vaig agafar les regnes del primer equip fa tres temporades”, va admetre ahir Patricio Keenan, el tècnic ratllat.

I no n'hi ha per a menys perquè l'Egara té les idees clares, està exhibint un nivell defensiu excel·lent i materialitza les ocasions de gol que genera. “Els jugadors estan desenvolupant a la perfecció tot el que els demanem des de la banqueta”, va dir Keenan fa una setmana després de vèncer el Polo. Ahir, els egarencs van fer dos bons primers quarts i es van aprofitar de la feblesa i la sensació de debilitat que va oferir el seu etern rival. L'Atlètic va concedir ocasions en defensa, va mostrar-se molt erràtic en les transicions i no van estar encertats davant de porteria. “La primera part és indigna de divisió d'honor. Hem fet una primera part d'equip perdedor. L'Egara ens ha passat la mà per la cara només amb caràcter”, va afirmar el tècnic terrassenc, Roger Pallarols.

L'Egara es va avançar en el primer període amb una diana de Lluís Mercadé, que va culminar un contraatac visitant després d'un penal córner mal executat de l'Atlètic. En el segon quart, Claudi Quera va fer el 0-2. “Hem estat mediocres en la primera part i competitius en la segona. La clatellada ens ha de servir per reaccionar”, va dir Pallarols. De fet, el domini en el segon temps va ser local i Parrilla va poder retallar distàncies, però no va poder empatar i ja encadena tres jornades sense guanyar.

El Junior la fa grossa

Ja fa temps que el conjunt santcugatenc lluita per entrar en l'elit de l'hoquei sobre herba, en què hi ha quatre conjunts que sobresurten de la resta. Ahir, contra el Club de Campo, els homes que dirigeix Jorge Dabanch van donar un cop de puny sobre la taula i van sumar un triomf (2-1) que, ben segur, farà que els equips grans se'ls mirin d'una altra manera. A més, els santcugatencs ho van tenyir d'èpica, perquè el Club de Campo es va avançar tot i no haver disposat de gairebé cap ocasió de gol en els tres primers quarts. Un gol en pròpia porta dels madrilenys va posar el primer maó del triomf i Nil Marí va segellar la victòria amb un golàs en el darrer quart. De la seva banda, el líder, el Polo, no va tenir problemes per superar (0-5) el cuer de la lliga, el Pozuelo madrileny.