Hoquei sobre herba

Un inici amb molta llum

Hoquei sobre herba. El Junior, el Terrassa, l'Egara i el Polo tanquen la primera volta de la lliga assegurant-se la participació en la copa de la Reina

En l'equador de la primera volta de la lliga regular, els quatre equips catalans de la divisió d'honor s'han classificat per a la copa de la Reina que es disputarà el mes de març del 2016. El Junior, l'Egara, el CD Terrassa i el Polo han aconseguit el primer objectiu del curs i han deixat bones sensacions tot i les circumstàncies amb què començaven el curs.

El Junior, que enguany estrenava una nova etapa amb Joan Vidal a la banqueta, ha tancat la primera fase de la competició instal·lat en la segona posició de la taula i oferint un gran nivell de joc. “El balanç és més que òptim. Més enllà dels resultats, l'equip està creixent i està fent una progressió molt gran. Tot i això, ens queden moltes coses per millorar”, diu el tècnic del conjunt santcugatenc, Joan Vidal. “El Club de Campo –líder– és un rival molt complicat, el SPV està exhibint un nivell físic molt alt, i el Polo i la Real Sociedad faran un salt en la segona volta”, diu Vidal, que també creu que el seu equip confia molt en les seves possibilitats.

En la mateixa línia, el tècnic del CD Terrassa, Ferran Díaz, considera que el seu conjunt ha fet una primera volta molt bona. “No m'esperava el rendiment que ha donat l'equip. Sabia que teníem potencial i que la temporada passada a primera ens havia fet madurar molt, però hem superat les previsions”, assegura l'entrenador terrassenc, que no vol fer volar coloms i és conscient que l'objectiu del seu conjunt és la salvació. “Tot i ser un conjunt jove, crec que en la segona volta podem donar guerra”, creu Díaz, que assegura que l'aturada de la competició anirà perfecta a l'equip per descansar el cap i recuperar les lesionades.

També hi ha bones sensacions a l'Egara, que va canviar el cos tècnic i diverses peces clau en l'inici del curs. “Tothom s'ha adaptat bé. Tant pel que fa a resultats com a joc estem molt satisfets. Tenim molt marge de progressió”, diu Nacho Fernández, el tècnic egarenc. En la mateixa línia hi ha el Polo, que afrontava el curs amb un planter que no supera els 21 anys de mitjana i que és pràcticament nou respecte al que va guanyar la copa de la Reina l'any passat. “El millor és que tenim molt marge de millora i que el format de competició –el títol es decidirà entre els vuit primers classificats de la lliga regular en un sol cap de setmana– et permet anar millorant fins a arribar als quarts de final”, explica el tècnic barceloní, Jordi Alastrué.

La mirada fixada en Rio 2016

La selecció espanyola masculina va superar ahir Irlanda (3-0) en el segon dels tres partits que disputen els dos combinats a Sant Cugat per preparar els Jocs de Rio. Xavi Lleonart (Polo), Oriol Bach (Atlètic) i David Alegre (Polo) van fer el gols. Avui (12 h) es tornen a veure les cares. Per la seva banda, el combinat femení està concentrat a Madrid en espera que la selecció sud-africana confirmi la seva baixa als Jocs i es confirmi el bitllet per a les noies d'Adrian Lock.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)