Hoquei sobre herba

Infermeria de molts quirats

Hoquei sobre herba. Jugadors de la talla de Roc Oliva, Marc Sallés, Albert Beltran i Vicens Ruiz, tots ells internacionals, es recuperen de les seves lesions de cara al tram decisiu del curs

Els Jocs Olímpics de Rio es van perfilant a l'horitzó, la part decisiva de la temporada dels clubs s'acosta i les lesions se segueixen succeint entre els jugadors importants de la lliga i una part essencial de la columna vertebral de la selecció espanyola.

La setmana passada, el combinat que dirigeix Fred Soyez va disputar tres amistosos de preparació contra Irlanda al Junior de Sant Cugat. A la graderia, gairebé hi havia més desconvocats per lesió o molèsties que aficionats. Homes importants en els seus equips que ja fa setmanes que tampoc poden jugar en la lliga.

L'Atlètic Terrassa és el conjunt més perjudicat. El tècnic, Roger Pallarols, ha de fer mans i mànigues per suplir homes de la talla de Roc Oliva, Marc Sallés i Albert Beltran. El primer, que tornava a casa aquesta temporada, es baralla des de l'inici de curs amb els seus isquiotibials, que li fan la guitza des de la lliga mundial que la selecció espanyola va disputar a l'Argentina el mes d'agost. Per la seva banda, un dels capitans de l'equip, Marc Sallés, es va fer fa tres setmanes un trencament del bíceps femoral. “Estic evolucionant molt bé, però encara he de ser pacient, perquè és una zona complicada”, assegura el migcampista terrassenc, que va ser operat pel doctor Gil Rodas i calcula que encara li queda un mes per estar recuperat. El també migcampista Albert Beltran es va fer una ruptura a l'adductor dret, i això ha derivat en una pubàlgia que, de moment, l'ha tingut tres setmanes de baixa. “El protocol diu que n'he d'estar tres més”, explica Beltran. Les lesions d'aquests tres jugadors, tots internacionals, va fer que el seleccionador convoqués Oriol Bach, i aquest també ha acabat tocat la concentració. Bach té una microruptura al soli, una lesió que requereix prudència de cara els propers partits.

A l'Egara, Vicens Ruiz ja fa moltes setmanes que treballa per superar una lesió a l'espatlla. Des de fa uns dies, l'egarenc ja treballa amb l'estic i veu més a prop la llum al final del túnel després d'uns mesos sense poder-se vestir de curt. A la infermeria ratllada també hi ha el capità egarenc, Guillem Fustagueras, i Ignasi Mengibar. També a la grada del Junior, dimecres passat, hi havia Salva Piera. El migcampista del Polo, clau en els esquemes de la selecció espanyola, té una contusió a l'isquiotibial i ahir es va fer proves per determinar l'abast de la lesió.

L'única nota positiva d'aquesta llarga llista és que la lliga s'atura per Nadal –només queden dos partits per acabar l'any– i que tots aquests jugadors tenen temps per recuperar-se i tornar a ser importants en el tram final de la temporada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)